Energia? – Tudatosan!
szemléletformáló, ismeretterjesztő szakkör a Fekete István Oktatóközpontban

A Herman Ottó Természetvédő Kör a helyi általános iskolák diákjai számára ingyenes, az energiatudatossággal kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretek átadását egyaránt célul kitűző szakkört hirdet „Energia? – Tudatosan” elnevezéssel. A foglalkozásra maximum 15 fő, 9-14 éves, a fizika, technika iránt érdeklődő, arra fogékony diákokat várunk. A szakkör szerda délutánonként, heti rendszerességgel, 14:30-tól 15:30-ig tart. Az első alkalom 2019. november 20. (összesen 30 alkalom) .

bővebben

Energiatudatos szakkört indít a HOTEK

Ingyenes, a mindennapi élet során alkalmazható energiatakarékos megoldások és megújuló energiafelhasználási formák megismertetését célul tűző szakköri foglalkozások 32 héten át, heti 1 alkalommal. Tudásbővítésre, a személyes megtapasztaláson alapuló gyakorlati ismeretek átadására fókuszál.

bővebben

Hamarosan megkezdődik az „Energia? Tudatosan!” program

A Herman Ottó Természetvédő Kör által tervezett szemléletformáló kampány közérthető, gyakorlatias és szakszerű információszolgáltatással kívánja elérni a térségben élők széles körét, mellyel célunk a fogyasztási trendek megváltoztatása, a szemléletváltás, a fenntartható, felelősségteljes fogyasztási- és életforma kialakítása.

bővebben